Museum het P@rk

De afgelopen tijd is er hard gewerkt door de kleuters, wat hebben ze veel geleerd over kunst. Ook hebben ze een bezoek gebracht aan het Kröller-Müller Museum. Wat zo leuk was om te zien is dat ze kunstwerken gingen herkennen. Ze wisten wat een Mondriaan, van Gogh of een Kadinsky was.

Naar een museum gaan is leuk maar nog leuker is het om een museum in school te maken. Dat hebben de kleuters gedaan, een echt “Museum het P@rk” en wat hebben ze dat mooi gemaakt. In dit museum hing heel veel kunstwerken van verf, klei, krijt, foto’s enz.  De ingang was versierd, er was een garderobe aanwezig en natuurlijk een kassa.

In de ochtend kwamen alle groepen kijken in ons eigen museum en werden ze rond geleid door de kleuters. Bij de kunstwerken stonden “suppoosten” die goed opletten dat er niemand aan de kunstwerken zouden komen. ’s Middags mochten alle vaders, moeders, opa’s en oma’s komen kijken. Na afloop konden ze wat gaan drinken in het restaurant. Wat heeft iedereen genoten van dit prachtige museum in school!

Voor foto's klik hier.

           

Media
  • Museum het Prk 18-10-2019 5

Facebook