Even voorstellen

Mijn naam is Bianca Sanderman en ik ben als consulent informatie en advies en cliëntondersteuning werkzaam binnen het Team Voor Elkaar. U kunt mij regelmatig treffen op school. Treft u mij niet op school dan ben ik bereikbaar via telefoonnummer 06-40863536 of per e-mail b.sanderman@brummen.nl. Mijn collega’s zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 9:00 uur en 12:00 uur via telefoonnummer 0575-568568.

Team Voor Elkaar 
Bij Team Voor Elkaar kun je terecht met al je vragen op het gebied van zorg, welzijn, jeugd, werk en inkomen. Team Voor Elkaar biedt ook kortdurende ondersteuning. Heb je bijvoorbeeld vragen over je relatie, echtscheiding of de opvoeding van je kinderen? Ben je werkloos, arbeidsongeschikt of heb je problemen op je werk of met instanties? Heb je spanningsklachten of stress? Voel je je eenzaam of vind je het lastig om te leven in een andere cultuur? Of heb je een ingrijpende gebeurtenis meegemaakt? Bij al deze én andere vragen helpt Team Voor Elkaar je om alles op een rijtje te zetten.

Samen met school 
Op school is al veel deskundigheid aanwezig en we werken dan ook al langere tijd samen. Door intensiever samen te werken proberen we gebruik te maken van elkaars deskundigheid en proberen we hulp dichtbij te organiseren.

Samen met ouders
Ouders zijn natuurlijk de expert als het gaat om de opvoeding van hun kinderen. Toch kan het fijn zijn als er iemand meedenkt bij vragen of problemen. Soms is informatie en advies voldoende, soms is meer hulp nodig. Bijvoorbeeld van familie of vrienden. Lukt dat allemaal niet? Dan kijken we in een gesprek naar mogelijke oplossingen. Als professionele zorg nodig is dan organiseren we dit in onderling overleg en kan het team voor elkaar de toeleiding verzorgen.

Regelmatig op school
We willen als Team Voor Elkaar graag goed samenwerken met school en ouders. Dit willen we vooral doen door regelmatig aanwezig te zijn op school. Samen kijken we hoe je je vragen het beste kunt aanpakken. We geven je tips en adviezen, ook bij vragen. Dit kunnen
opvoedingsvragen zijn, maar ook andere vragen op het brede terrein van zorg en welzijn. Ook kan ik de weg wijzen naar mensen en deskundigen die andere kennis wel hebben.

Tips en advies
We ondersteunen je vanuit cliëntondersteuning met 5 a 6 gesprekken. Samen kijken we hoe je je vragen het beste kunt aanpakken. We geven je tips en adviezen, ook bij vragen over je financiële situatie. Heb je echt heel veel aan je hoofd en weet je niet waar je moet beginnen? Dan maken we samen een stappenplan. Kortdurende ondersteuning is er voor iedereen. Je hebt geen verwijzing nodig en het kost niets.


Facebook