Kinderdagverblijf (KDV)

Op Kindcentrum het P@rk hebben we 2 verticale opvanggroepen  ( kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar worden in 1 groep opgevangen) :

De Vissen en de Vlinders.

We bieden professionele opvang, iedere werkdag, tussen 7.30 en 18.30 uur. In een groep van maximaal 12 kinderen krijgen kinderen de aandacht die zij nodig hebben. Hun eigen kennen en kunnen staan centraal: vanuit daar passen onze pedagogisch medewerkers hun aanbod aan en zorgen zij voor passende activiteiten volgens de Dalton methode ( zie ons Dalton boek op de website)

Natuurlijk spelen we ook buiten in onze prachtige tuin, zorgen we voor rust, reinheid en regelmaat en verzorgen wij eten en drinken op een verantwoorde manier.

Samen met ouders bespreken we het aanbod voor de jongste kinderen, op alle aspecten. Zo groeien kinderen op een consistente manier op en hebben zij houvast aan een duidelijke structuur.

De groep heeft een rustige, lichte inrichting. Er zijn voldoende slaapruimtes en er is uitdagend spelmateriaal. In samenwerking met onze peuter speelgroep werken we met passende activiteiten en thema's.

 

Lees verder:

Wijzigingen doorgeven:

Wilt u een wijziging doorgeven klik dan hier.

 

 

 

Facebook