Kinderdagverblijf (KDV) 

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar bieden we professionele opvang, tussen 7.30 en 18.30 uur. In kleine groepen van maximaal 12 kinderen krijgen kinderen de aandacht die zij verdienen. Hun eigen kennen en kunnen staat centraal: vanuit daar passen medewerkers hun aanbod aan en zorgen voor leuke educatieve activiteiten. 

Open ruimte, prachtige tuin

Bij binnenkomst valt gelijk de grote hal op, waar de kinderen de ruimte hebben voor spel en beweging. Op de benedenverdieping komen de ruimtes van de groep vissen, de groep vlinders en de Peuterspeelgroep uit op de hal, zodat de kinderen uit de verschillende groepen met elkaar kunnen spelen.
De groepsruimten zijn gezellig en helemaal afgestemd op de leeftijden van de kinderen ingericht. Iedere groep heeft ook een uitgang naar de immense tuin. Zodra het maar mogelijk is gaan de kinderen naar buiten. Er is voor de peuters een aparte tuin, maar af en toe samen met de andere groepen spelen is natuurlijk ook leuk.

Via ons open deuren beleid bieden we leeftijdgerichte activiteiten aan, zodat er voldoende uitdaging wordt geboden aan de kinderen. Tijdens deze activiteiten worden de verschillende ruimtes gebruikt, zoals de speelhal en de tuin. 

Wilt u eens een kijkje nemen? U bent van harte welkom. Wij nemen daar graag de tijd voor! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Inschrijfformulier kunt u vinden bij kopje "Digitaal loket".

Facebook