Peuterspeelgroep

In de peutergroep kunnen kinderen tussen 2 jaar en 3 maanden en 4 jaar zich optimaal voorbereiden op de basisschool. Samen spelen, leren en ontwikkelen met leeftijdsgenootjes is van belang voor de sociaal-emotionele ontwikkeling, spraak- en taalontwikkeling, motoriek en cognitieve ontwikkeling van peuters. We werken net als de bassichool, volgens de Dalton methode ( zie ons Daltonboek op de website)
Het programma wordt samen met de pedagogisch medewerkers en leerkrachten van de kleuterklassen van de basisschool opgesteld en sluit aan op de basisschool.
Daarbij is alle ruimte voor eigen spel, eigen ontwikkeling en eigen interesses van ieder kind.

De peutergroep draait op de maandag t/m vrijdag tussen 7.30 tot 13.00 uur;  ouders bepalen zelf het moment dat hen het beste schikt voor deze halve dagopvang. Zo is het ook mogelijk tussen 8.30-12.00 gebruik te maken van de PSG. Voor de financiering kan een beroep worden gedaan op de kinderopvangtoeslag, of is er voor niet werkende ouders mogelijkheid voor gesubsidieerde opvang. Voor informatie kunt u bellen met de administratie kinderopvang
(0575-501187)

Lees meer:

Wijzigingen doorgeven:

Wilt u een wijziging doorgeven klik dan hier.

Facebook